Spring naar content

Momenteel werken wij aan een betere ervaring voor de gebruikers door aanpassingen te doen aan de website. Als gevolg hiervan kan informatie verouderd of onjuist zijn. Heb je vragen? Stuur ons een bericht! Als je op de hoogte gehouden wilt worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Coaching

150,00

De thema’s die wij aanbieden zijn sport gerelateerd en maatwerk kan besproken worden. Kijk bij “Extra informatie” voor de inhoud van de workshop of kies direct een thema:

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Beschrijving

De workshop duurt 2 uur.

  • Coaching the coach
  • Haal als speler meer uit spelregels

Extra informatie

Coaching the coach

Veel scheidsrechters zijn erg ambitieus, hebben een gezonde drive en een doel voor ogen, anderen fluiten puur voor het plezier of omdat hen dat gevraagd wordt. Ieder een eigen belang, maar even waardevol. Maar ook kwetsbaar als randvoorwaarden niet goed ingevuld zijn of problemen ontstaan bij het leiden van de wedstrijden. Juist hier ligt een cruciale rol voor de club, maar ook voor coaches en scheidsrechtersbegeleiders.

Haal als speler meer uit de spelregels

Een trainer bereid zijn spelers zo goed mogelijk voor op de eerstvolgende wedstrijd. Toch ontbreekt nog een klein detail met soms grote gevolgen in deze voorbereiding. Regels die zijn gewijzigd of totaal niet bekend zijn. Met deze workshop leren spelers om de spelregels in hun eigen voordeel toe te passen.

Scroll naar boven